ONLINE RADIONICA Uravnotežena prehrana u kućnoj izolaciji

nutricionizam , prehrana, kućna izolacija, hrana
Getty Images

Američki kutak Mostar u srijedu, 8. travnja od 17.30 do 18.15 sati organizira besplatnu online radionicu "Uravnotežena prehrana u kućnoj izolaciji".

Radionicu inspiriranu trenutnim svakodnevnim izazovima u kućnoj izolaciji vodit će magistrica nutricionizma Nevena Pandža.

Sadržaj se učitava...

Sudionici webinara čuti će više o trenutnom izazovu za sve u izolaciji. Izazov predstavlja svakodnevna prehrana u kućnoj izolaciji s ograničenim namirnicama, kućnim budžetom, smanjenom tjelesnom aktivnošću i viškom vremena!

"S obzirom da je ograničen broj sudionika molimo vas da prijavite Vaše sudjelovanje do utorka, 7. travnja do 19 sati putem linka."

Pandža će podijeliti nutricionističke savjete prilagođene situaciji, ali i odgovoriti na neka od pitanja postavljenih tijekom online radionice.

Nevena Pandža, magistrica nutricionizma, suosnivačica je Centra zdravih navika, te kreatorica Nutricioniziraj se Facebook i Instagram stranice na kojoj objavljuje zanimljive, edukativne i praktične informacije iz svijeta nutricionizma. Trenutno radi u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, te je saradnica brojnih poliklinika, rehabilitacijskih i fitness centara u Hercegovini.