eroGAG  MLADIĆ U DEPRESIJI Jedini iz razreda nije na listi za izbore 2020.

Dijete plač
Ilustracija

Tužna priča dolazi nam iz Čitluka odakle nam se javio mladić koji se ovih dana osjeća sam, odbačen i nepotreban. Pogodilo ga je kao grom, pored svih nedaća kojima smo svi izloženi proteklih mjeseci, kada je shvatio da od svih kolega iz razreda upravo i jedino on - nije na nijednoj listi za lokalne izbore.

"Ja sam to ono mislio da ne može to svak. Mislim iskreno nisam nešto ja o tom ni razmišlj'o, šta ću ja ono, možda je i rano još, ne znam." Započinje svoju priču D.B. iz Čitluka, vrlo dobar učenik 3 razreda srednje građevinske škole te nastavlja... "Mi jesmo nešto pričali tamo na početku korone kod kuće i ćaća mi je bio rek'o ako prođem s 4 da mogu. Ali sad kad je to došlo, mislio sam da će samo razrednica na listu i možda još par ih iz razreda." 

Nije ni slutio kako će se stvari odigrati i kolikim će ga endemom učiniti. 
"Od nas 24ero u razredu, samo ja i Martina nismo, ali oni idu u Njemačku u prvom mjesecu živit."

Kolege ga kaže, zbog ove čudne situacije, ne šikaniraju ali on sam se ne osjeća ugodno. Nada se, kaže, da će se ipak otvoriti neko mjesto kroz idući tjedan. Prati politiku i misli da bi mogao dosta toga promijeniti.

_______
Tekst je satiričnog sadržaja i svaka sličnost sa stvarnim osobama, pojavama, organizacijama, mjestima i događajima je slučajna.