Dijeta s jabukama : U 7 dana čak 3 kilograma manje

Dijeta s jabukama odličan je režim prehrane za one koji se masnih naslaga žele riješiti u samo nekoliko dana. Ukoliko je i vama savršena linija tijela trenutačno jedan od najvažnijih prioriteta savjetujemo da krenete u nabavu za ovim većem.Naime, jabuka zahvaljujući svojim sastojcima daje osjećaj sitosti, a možete ju konzumirati u različitim varijantama, primjerice pite od jabuka, marmeladu, a blagotvoran učinak na zdravlje organizma ima i jabučni ocat koji će vam poslužiti za pripremu salata.
Primjer jelovnika:

Prvi dan
Za doručak pojedite komad pite od jabuka i nemasni jogurt. Za glavni obrok dovoljan će biti komad piletine, zelena salata i šnita integralnog kruha. Prije spavanja čašu mlijeka, šnitu crnog kruha i salatu. U međuobrocima jedite jabuke.

Drugi dan
Dan započnite sokom od jabuke, ili mlijekom. Za ručak pojedite meso po izboru, pečeno povrće i šnitu integralnog kruha. Prije spavanja zasititi će vas file od oslića i kuhani krumpir. U međuobrocima jedite jabuke.
Treći dan
Za prvi obrok pojedite šnitu integralnog kruha premazanu marmeladom od jabuke. Piletinu ili puretinu pečenu na maslinovom ulju pripremite za ručak. Kao prilog pripremite neko zeleno povrće. Za večeru pojedite pitu ili čips od jabuke.

Izvor ; zdravzivot.com.hr