Brzinski gubitak kila – do vitkije linije u samo jedan dan

Međutim, ponekada nam se u životu zalomi situacija kada zaista u kratkom roku želimo izgledati što je najbolje moguće (bilo da je riječ o važnom poslovnom sastanku, dejtu ili nečem trećem). Jednodnevni post način je na koji to možemo postići.

Da biste izgledali vitkije već u samo jedan dan, za početak ćete morati drastično smanjti unos soli. Nema efektnog načina u 24 sata izgubiti prave masne naslage, no smanjivanje unosa soli pomoći će vam da se riješite viška vode u tijelu. Sol ili natrij - veže se za vodu uzrokujući naticanje i zadržavanje vode, a ako nema soli, nema ni zadržavanja vode.

Kako izgubiti na kilaži u samo jedan dan: post vodom

Ovo je drastičan, no poprilično uspješan i veoma jednostavan način kako izgubiti na težini u kratkom vremenu. Neke osobe mogu primijetiti značajan gubitak na kilaži nakon pijenja samo vode cijeli dan. Post vodom, dakle, zahtijeva pijenje vode - i to je to. Jedan dan samo na vodi neće naškoditi zdravlju velike većine ljudi, a osobe koje imaju oslabljen imunitet, koje doje ili obavljaju teške fizičke poslove ne bi smjele ovo pokušavati.

Kako izgubiti na kilaži u samo jedan dan: post povrtnim sokovima

Post povrtnim sokovima nije toliko rigorozan, no svejedno je veoma snažan. Post povrtnim sokovima je dobar za osjetljivije osobe, s obzirom da tijelu ipak daje nešto kalorija i nutricionističke vrijednosti, za razliku od posta vodom. Za najbolji efekt koristite zeleno povrće i pomiješajte ga s vodom - pola soka i pola vode. Ovaj dan izbjegavajte voće jer su bogati prirodnim šećerima koji ne koriste brzinskom mršavljenju i k samo stimulirati vaš apetit pa će vam teže padati to što postite. Post vodom i povrtnim sokovima pomoći će vam ubrzati mršavljenje. Da biste ove dvije metode povezali, pijte vodu kad god poželite ili osjetite glad, a čašu povrtnog soka popijte za doručak, ručak i večeru.

Kako izgubiti na kilaži u samo jedan dan: tretman saunom

Sauna može pomoći u brzinskom mršavljenju jer će vam pomoći da brže izlučite višak vode iz tijela. Koliko dugo biti u sauni, to ovisi o temperaturu i vlazi u sauni, ali i o vama samima. Uvijek osluškujte svoje tijelo i saunajte tako da se što bolje osjećate. U pravilu je boravak između 10-15 minuta najugodniji. Nakon toga izađite iz kabine kako bi se ohladili te se vratite u saunu i ponovite ciklus i to možete učiniti nekoliko puta. Početnici mogu u sauni ostati tako dugo dok se još dobro osjećaju, iako je to možda samo nekoliko minuta.
Važno je napomenuti da je sauna namijenjena zdravim ljudima. Saunanje se ne preporučuje bolesnicima koji su osjetljivi na vlagu (vlažnu vrućinu). Posjet saune ne preporučujte ljudima s gripom, dekompresiranim srcem, tuberkulozom, epilepsijom, rakom, kožnim upalama, akutnim upalama, zaraznim bolestima ili drugim bolestima, koje prati povišena temperatura.

Kako izgubiti na kilaži u samo jedan dan: intenzivan kardio trening

Intenzivno aerobno vježbanje također će vam pomoći da se riješite viška vode u kraćem periodu. Intenzivno trčanje, brzo hodanje, rolanje, bicikliranje, plivanje, aerobic, intenzivni sportovi kao što su skvoš,tenis, kontaktni sportovi...- sve to će vam pomoći da brže izgubite na težini.

Kako izgubiti na kilaži u samo jedan dan: Kombinirani pristup

Najbolji način da što brže i što više izgubite u samo jednom danu jest da primijenite sve ove tehnike istovremeno. Pijte vodu cijeli dan, osobito kada osjetite glad, sokovima od povrća zamijenite obroke, sat - dva ili više (ako imate vremena) provedite intenzivno se baveći sportom po svojoj želi i nakon toga se nekih sat vremena (doduše ne u komadu) odmarajte u sauni.

Ovako definitivno možete izgubiti do tri kilograma u jednom danu. Naravno, ovo neće biti gubitak masnog tkiva i morate biti svjesni da to nećete postići nikakvom brzinskom dijetom. No, ovo će vam pomoći da barem taj jedan dan izgledate bolje i zategnutije.

Ova vrsta čišćenja organizma ne preporuča se držati duže od jednog dana!

Izvor: zena.hr