Kako izgubiti kilograme: Brzinska dijeta

Svakim danom smo sve više svjesniji da bi trebali smršavjeti kako bi mogli stati baš u one naše drage traperice, a i da bez razmišljanja obučemo majčicu na britele...pitate se kako?

E pa zato smo za vas napravili pravu brzinsku dijetu koja traje svega sedam dana, a jamči gubitak za čak 5-6 kg!
Prvi dan:

Jedete samo voće, osim banana. Možete ga jesti koliko vam god to srce želi-dakle neograničeno.
Drugi dan:

Jede se isključivo povrće, koje može biti svježe, kuhano i konzervirano, s tim da treba izbjegavati grašasto povrće. Preporučuje se zeleno i lisnato povrće. Začini su dozvoljeni, ali ne ulje i masnoće.
Treći dan:

Jede se i voće i povrće, te pripremljena juha: Izrezano povrće prelijte vodom i kuhajte na visokoj temperaturi oko 10 minuta, zatim smanjite temperaturu i kuhajte dok ne omekša. Na kraju dodajte začine.
Četvrti dan:

Jedu se banane (do tri dnevno), nemasno mlijeko i juha pripremljena kao za prethodni dan.
Peti dan:

Jede se juha, za jedan obrok 200 g govedine i do 6 svježih rajčica tijekom dana. Goveđi odrezak treba biti pečen ili kuhan. Ne smije se pržiti na masnoćama.
Šesti dan:

Uz juhu, 400 g govedine danas možete slobodno izabrati bilo koje povrće.
Sedmi dan:

Prehrana je kao i prethodni dan, samo govedinu zamijenite integralnom rižom.

Ova se dijeta može provoditi kroz nekoliko ciklusa, s tim da je obavezno potrebno preskočiti nekoliko dana između dvije dijete.

Alkohol, zaslađeni sokovi i mlijeko su zabranjeni, ali je nužan unos dvije litre tekućine, vode ili bolje nezaslađenih čajeva.

Za ovu kao i za bilo koju drugu dijetu, konzultirajte se s liječnikom. Dijete prenosimo s najboljom namjerom te nismo odgovorni za neuspjeh iste. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost.

Izvor: frendice.hr