FOTO  Nenad Gagro: Učinit ćemo sve da donesemo još jedan pokal u naš Mostar!!!

Nenad Gagro, juniori, HSK, Stadion HŠK Zrinjski, juniori HŠK Zrinjski, Nenad Gagro, Nenad Gagro, juniori HŠK Zrinjski
O utakmici smo razgovarali sa Nenadom Gagrom trenerom juniora HŠK Zrinjski.

Pred Vama je danas finale Kupa BiH. Što trener Plemića očekuje od tog susreta?

"Tako je, nakon 8 odigranih Kup utakmica došli smo do finala. Danas prvenstveno očekujem sportsku utakmicu dostojnu jednog finala, u kojoj će se naši dječaci potrošiti do posljednjeg djelića atoma. To nam je i obveza prema klubu koji je evo na zadovoljstvo svih simpatizera osvojio treću uzastopnu titulu".

Zrinjski ima odličnu generaciju juniora, što bi za Plemiće značilo osvajanje ovog pokala?

"Pa zasigurno da bi za sve dječake osvajanje ovog pokala bila jedna satisfakcija za sav mukotrpan rad kroz ovu natjecateljsku sezonu, ali i motiv više za još veće domete u seniorskom nogometu".

Pitali smo vaše nogometaše, pa isto pitanje ide i Vama. Koliko je dobro ili loše što se finale igra na neutralnom terenu?

"Ja kao trener ne razmišljam mnogo o terenu ni mjestu gdje se igra. Prvenstveno me interesiraju moji igrači, i način na koji će oni istrčati u sutrašnju utakmicu. Da bi se došlo do vrha uvijek postoje čimbenici koji nisu odgovarajući, ali ekipa koja bude manje razmišljala o tim stvarima u startu se nalazi u određenoj prednosti. Takav stav nastojim prenijeti na svlačionicu".

S kakvim kadrom Zrinjski ulazi u sutrašnju utakmicu?

"Za današnju utakmicu nismo potpuno kompletni, tako da ćemo morati napraviti određene korekcije. Isto tako bez imalo sumnje vjerujem da će svi koji dobiju priliku, istu u potpunosti iskoristiti".

Za kraj poruka navijačima i našim čitateljima?

"Poruka je da budu uz nas, a mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da ih učinimo sretnima i donesemo još jedan pokal u naš Mostar!!!"

HERCEGOVINA.info