Gej skandal u Rumunjskoj: Divlje orgije u svlačionici!

skandal

Na slikama koje već neko vrijeme kruže internetom identificiran je Robert Cristian, 22-godišnji ofenzivni veznjak Minerul Lupeni - kluba iz 2. rumunjske lige.

Najzanimljiviji je, pak, dio u kojem navodni sudionik tih orgija izjavljuje kako sve to skupa nije ništa neuobičajeno u momčadi Rudara iz Lupenija.

Slavlje igrača Minerul Lupeni

"Jedne večeri popilo se malo više vina, a igrači su hodali goli svlačionicom. Sve je počelo kao šala sa seksualnim insinuacijama i postepeno preraslo u spolni odnos", rekao je anonimni izvor za Libertatea.ro.

Navodi se i kako Cristianu to nije bilo prvi put, no dosad se njegovo ime nije našlo u medijima. Sam igrač u početku nije imao nikakav komentar na cijelu priču, ali kako se vijest u međuvremenu poput požara proširila rumunjskim medijima, odlučio je sve demantirati.

Izvor: Libertatea.ro

"Šokiran sam. To je montaža. Na slikama se jasno vidi da to nije moje tijelo. Ja sam nogometaš, a ta osoba uopće nije mišićava. Nemam ni dlakave noge", izjavio je Cristian.

Libertatea.ro
Dio eksplicitnih slika objavljenih na rumunjskom portalu Libertatea.ro

"Već duže vrijeme dobivao sam prijetnje koje su se sad, nažalost, ostvarile. No, moja karijera nije ugrožena. Imam potporu suigrača i uprave, a pravdu ću potražiti na sudu. Život ide dalje, posvetit ću ga nogometu", prenosi Liga2.ro.

Robert Cristian, FOTO: Liga2.ro

Svog igrača podržao je i trener Petre Gigiu: "Ništa se takvo nije dešavalo u našim prostorijama. Poznajem Roberta, dobar je momak, odličan igrač i nije zaslužio ovo što mu se dešava."


Izjavu je dao i počasni predsjednik kluba Cornel Resmeriţă: "Cristian je već pet godina u vezi s djevojkom i nikako nije gej. Siguran sam da je riječ o montaži. Nadam se da to neće ostaviti traga na njemu."

Net.hr