PUŽEVA PRAVDA SDA-ov ravnatelj krivotvoritelj još uvijek na čelu osnovne škole

Osnovna škola Mujaga Komadina, Semir Šejtanić, Rašid Hadžović, krivotvorenje dokumentacije, Semir Šejtanić

Ravnatelj Osnovne škole Mujaga Komadina Semir Šejtanić, zahvaljujući prije svega i pokroviteljstvu resornog ministra Rašida Hadžovića i SDA, još uvijek je ravnatelj te škole, premda pravomoćno osuđivana osoba. 

Kako sustav sam ne reagira i ne prepoznaje i ne procesuira kriminal Šejtanića smo kao portal prijavili Tužiteljstvu HNŽ. 

“Vezano za vaš upit, a koji se odnosi na ravnatelja Osnovne škole Mujaga Komadina, u Mostaru, obavještavamo Vas da Tužiteljstvo postupa u navedenom predmetu, te da je postupajući tužitelj od policijskih istražnih tijela i drugih nadležnih tijela zatražio provjere navoda iz kaznene prijave i dostavljanje određene dokumentacije, odnosno, dokaza. Do sada je Tužiteljstvu dostavljen dio tražene dokumentacije i rad na predmetu se nastavlja”, kazali sui z te institucije. 

Istraživački tim portal Hercegovina.info kaznenu prijavu protiv Semira Šejtanića(1977.), ravnatelja Osnovne škole Mujaga Komadina u Mostaru, rođenog u Čapljini, nastanjenog u Mostaru, pravomoćnog osuđenika za krivotvorenje dokumentacije prijavio je da je obmanuo sustav kako bi pribavio sebi dokumentaciju traženu za mjesto ravnatelja OŠ Mujaga Komadina. 

Šejtanić je, premda zna da je pravomoćno osuđen zbog krivotvorenja dokumentacije pred domaćim sudovima, izvadio uvjerenje da je neosuđivan, konkurirao za mjesto ravnatelja škole u kojoj je već ravnatelj i zadovoljio natječaj. 

On je 4. ožujka za potrebe natječaja izvadio uvjerenje o neosuđivanosti od MUP-a HNŽ-a, a kazneni list je na adresu MUP-a stigao 26 dana kasnije, preciznije 30. ožujka, proknjižen 1. travnja. Premda je slučaj kristalno jasan i lako dokaziv, Šejtanić je još uvijek ravnatelj.