I TAKO SVAKI PUT Glavna tužiteljica će tužiti, da biste saznali koga, morate guglati

Gordana Tadić
Hercegovina.info

Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine danas je poslalo priopćenje, koje ovom prigodom prenosimo u cijelosti, i to ne slučajno:

Zbog iznesenih neistina, bit će pokrenute tužbe za klevetu. Navodi izneseni u pojedinim medijima i portalima, o navodnim nezakonitostima prilikom naplate potraživanja za troškove smještaja glavne tužiteljice Gordane Tadić nisu točni.

Izneseni navodi i konstrukcije, predstavljaju providni pokušaj osvete zbog nekoliko predmeta sustavnog kriminala i korupcije, koje je Tužiteljstvo BiH pokrenulo i procesuira u posljednje vrijeme.

Glavna tužiteljica podnijet će tužbu za klevetu protiv autora spornog članka, kao i medija koji su prenijeli navedeni sadržaj, ukoliko isti nakon objave demantija ne bude uklonjen, priopćili su iz Tužiteljstva BiH.

Inače, ovo je jedno u nizu priopćenja Tužiteljstva iz kojih razaznajete da će oni nešto poduzeti, ali ne i zbog čega, pa morate guglati.

Upravo guglanjem dolazimo do članka objavljenog u nedjelju u Oslobođenju gdje piše da je "glavna državna tužiteljica Gordana Tadić varala državu, tj. tvrdila da je živjela u stanu Milana Milidraga, koji od listopada 2019. uopće nije vlasnik stana, a sve kako bi naplatila 5.250 KM za troškove smještaja tijekom rada". 

Dakle, Tadić će, rekli bismo, tužiti Avdu Avdića i Oslobođenje. Valjalo bi da državno Tužiteljstvo u svoja priopćenja uvrsti i koga-čega i zbog čega.