BLAGO NAMA Dodik šalje cjepivo Mostarcima

BLAGO NAMA Dodik šalje cjepivo Mostarcima
Hercegovina.info

U Republiku Srpsku je stiglo 25.000 doza cjepiva Sputnik V, a uskoro stiže i drugi kontingent iste količine, poručio je to predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, koji je istaknuo i da će 500 doza biti upućeno za Mostar.

"Želim reći da ćemo 500 doza uputiti u Mostar kao pomoć tamošnjim strukturama. Zato što mislimo da ljudima treba pomoći i zato što tamo ima ljudi koji žele  primiti cjepivo Sputnik", rekao je Dodik, prenosi ATV.

Velibor Milivojević, zamjenik predsjednika Gradskog vijeća Mostara, zahvalio je za razumijevanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • "Institucije Republike Srpske do sada su uvijek imale razumijevanja i pomagale srpsko stanovništvo Mostara i doline Neretve. Njihova želja je da pomognu i ovoga puta i da ova donacija ide za sve građane Mostara. Ima li bolje poruke za praznike od one da pomažući jedni druge i one kojima je nepotrebnije iskazujemo brigu, poštovanje i ljubav", poručio je Milivojević.
  •  

On kaže da je dobio obećanje od Dodika da će se založiti da Mostar dobije cjepivo za ugrožene kategorije stanovništva.

"Potrebe su velike i u Federaciji BiH i u Republici Srpskoj, ali je Srpska u ovom trenutku osigurala veći broj cjepiva i zbog toga smo molili za pomoć za najugroženije stanovništvo u Mostaru", rekao je Milivojević javlja RTRS.