BLAGO NAMA Dodik šalje cjepivo Mostarcima

Milorad Dodik maska
Hercegovina.info

U Republiku Srpsku je stiglo 25.000 doza cjepiva Sputnik V, a uskoro stiže i drugi kontingent iste količine, poručio je to predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, koji je istaknuo i da će 500 doza biti upućeno za Mostar.

"Želim reći da ćemo 500 doza uputiti u Mostar kao pomoć tamošnjim strukturama. Zato što mislimo da ljudima treba pomoći i zato što tamo ima ljudi koji žele  primiti cjepivo Sputnik", rekao je Dodik, prenosi ATV.

Velibor Milivojević, zamjenik predsjednika Gradskog vijeća Mostara, zahvalio je za razumijevanje.

  • "Institucije Republike Srpske do sada su uvijek imale razumijevanja i pomagale srpsko stanovništvo Mostara i doline Neretve. Njihova želja je da pomognu i ovoga puta i da ova donacija ide za sve građane Mostara. Ima li bolje poruke za praznike od one da pomažući jedni druge i one kojima je nepotrebnije iskazujemo brigu, poštovanje i ljubav", poručio je Milivojević.
  •  

Milorad Dodik maska

On kaže da je dobio obećanje od Dodika da će se založiti da Mostar dobije cjepivo za ugrožene kategorije stanovništva.

"Potrebe su velike i u Federaciji BiH i u Republici Srpskoj, ali je Srpska u ovom trenutku osigurala veći broj cjepiva i zbog toga smo molili za pomoć za najugroženije stanovništvo u Mostaru", rekao je Milivojević javlja RTRS.