HDZ zadovoljan izlaznošću i informacijama koje stižu sa terena

Slaven Zeljko Mario Kordić
hercegovina.info

Ispred gradskog HDZ-a Slaven Zeljko zahvalio se biračima koji su bez obzira na zimske i korona okolnosti u većem broju od očekivanog izašli na birališta, kazavši da su brojke izlaznosti na 53 – 54 posto. „Imali smo i dilemu što je se dogodilo s 5000 birača. Imali smo preko 100 tisuća na biračkom popisu, onda se jutros pojavilo 94 tisuće.

Nadam se da će Središnje izborno povjerenstvo dati odgovore na ta pitanja. Imali smo problema i sa mobilnim timovima i sa covid timovima. Nadam se da su se uspjeli organizirati, jer oni, koliko sam shvatio i dalje rade da bi osigurali pravo glasa svima koji su se prijavili zbog korene ili drugih zdravstvenih poteškoća“, istaknuo je on.

Rekao je da se radi o povijesnim izborima, nakon 12 godina. Istaknuo je da očekuje brzo prebrojavanje glasova i da neće biti sumnji i nedoumica, koje bi dovele u sumnju birački proces. „Ne bih volio da na bilo koji način proces u Mostaru bude kompromitiran. HDZ je zadovoljan izaznošću i informacijama koje stižu sa terena“, kazao je Zeljko dodavši da su projekcije bile da će pojedinačno HDZ imati najveći broj mandata u GV Mostara.

Mostarkama i Mostarcima se zahvalio nositelj HDZ-ove liste dr. Mario Kordić. Kazao je da se raduje formiranju GV Mostara kako bi se Mostar vratio ondje gdje pripada.