Ovo je dijeta koju svi guglaju! Obećava gubitak od 7 kilograma u 21 dan

Ovo je dijeta koju svi guglaju! Obećava gubitak od 7 kilograma u 21 dan
...zeleni spremnik za povrće, ljubičasti za voće, crveni za proteine, žuta posuda za ugljikohidrate, dva narančasta za sjemenke i dressinge i jedan shaker

Riješiti se oko sedam neželjenih kilograma u 21 dan.

To je cilj programa 21 Dan Fix koji je bio među najpretraživanijim načinima mršavljenja u 2015. godini na Googleu.

Riječ je o zdravom načinu života i 21 dan je vremensko razdoblje koje je potrebno da se naviknemo na promjenu životnog stila. Ova dijeta osmišljena je na američkom National Academy of Sports Medicine, a kombinira kontrolirane porcije hrane s redovnim polusatnim vježbanjem.

Jednostavnom računicom dobije se rezultat koliko bi kalorija trebali unositi svaki dan, namirnice rasporedite po spremnicima i "jedete po bojama", piše Yahoo Health.

Ako ste na razini dnevnog unosa od 1200 to 1499 kalorija, na dan možete pojesti namirnice u ovoj mjeri: tri porcije zelenog spremnika (povrće), dvije ljubičastog (voće), četiri crvenog (proteini), dva žuta (ugljikohidrati) i jedan narančasti (sjemenke i dresinzi).

Čini li vam se komplicirano? Ako je suditi po zanimanju i reakcijama koje je izazvao ovaj program, čini se da se isplati pokušati ako se borite s neželjenim kilogramima.