Koju odjeću i obuću odabrati za vježabnje, a koju izbjegavati

Fizička aktivnost, tjelovježba, standardni sklekovi, omega 3 masne kiseline, kardiovaskularne bolesti, Oblik tijela, hrana, antioksidansi, celulit, tjelovježba, kralježnica, Bolna kralježnica, Skolioza, CARDIO TRENING, vježbanje, zablude o vježbanju, prehrana, način prehrane, tjelovježba,  tjelovježba za zdravlje ,  tjelovježba za zdravlje , tjelovježba, tjelesne aktivnosti , Alzheimerova bolest, Štiti od Alzheimerove bolesti, zdravlje, prikladna obuća i odjeća, vježbanje, tjelovježba, tjelovježba,  tjelovježba za zdravlje , sklekovi, tjelesne aktivnosti , ugljikohidrati, mišići, piloxing, tjelovježba,  tjelovježba za zdravlje , Plank vježbe, tjelovježba, Redovita tjelovježba,  tjelovježba za zdravlje , Redovita tjelovježba, tjelovježba
Međutim, uvijek postoje osnovna pravila o prikladnoj odjeći i obući za vrijeme treninga, ali i odjeći i obući koju treba izbjegavati prilikom vježbanja.

Donje rublje

Neki izbjegavaju nošenje donjeg rublja prilikom odlaska u teretanu kako bi spriječili dodatno znojenje. Međutim, to je pogrešno, tijelo je prilikom znojenja sklonije infekcijama te donje rublje ima funkciju zaštite intimnih dijelova od infekcija. Osim što je potrebno nositi donje rublje treba paziti i na materijal od kojeg je napravljano.

Što se gornjeg dijela tiče, ženama običan grudnjak ne pruža dovoljno potpore zato je idealan izbor sportski grudnjak od pamuka i prirodnog materijala. Bitno je također izbjegavati tanga gaćice dok ste na treningu.

Odjeća od prirodnih materijala

Najbolji izbor za trening je odjeća od prirodnih materijala koji će omogućiti koži da slobodno diše. To je dobar izbor pogotovo za ljude koji se dosta znoje.

Za trening najbolje se obući slojevito, kako bi višak odjeće mogli skinuti kada osjetite vrućinu ili ponovno obući ako zahladi. Za ljeto najbolja preporuka su kratke hlače do pola buta ili ¾ tajice. Što se gornjeg dijela tiče, majica bez ili s kratkim rukavima preko koje možete obući tanji gornji dio trenirke, pogotovo ako trenirate vani ujutro ili u večernjim satima. A čim se zagrijete, gornji dio trenirke možete skinuti.

Slojevito oblačenje

Slojevita odjeća je bitna kod treninga jer kada se nakon nekog vremena zagrijete i osjetite vrućinu možete skinuti gornji dio, ali čim osjetite da se hladite možete obući gornji dio trenirke. To je dobar način da održite tjelesnu temperaturu prilikom vježbanja.

Nakit - potencijalna opasnost

Prije treninga potrebno je skinuti sav nakit. Također bi trebali izbjegavati jake parfeme jer se mirisi pojačavaju znojenjem i mogu smetati vama, ali i ljudima oko vas. Koristite blage i neutralne dezodoranse bez alkohola.