Evo što ne smijete raditi ako želite imati ravan trbuh!

Evo što ne smijete raditi ako želite imati ravan trbuh!
1)Da biste imali ravan trbuh, trebate se odreći cigareta. Mišljenje da se uz pomoć cigareta mršavi izmišljotina je duhanske industrije. Liječnici ističu kako nema nikakve veze između pušenja i mršavljenja.

2) Izbacite iz svog života i alkohol. Osim visoke kaloričnosti, alkohol često dovodi i do prejedanja. Odustanite od piva, sjetite se da se od alkohola naprosto deblja i da će vam suvišne kilograme i masno tkivo biti teško maknuti, morat ćete dugo i naporno vježbati. Vrijedi li alkohol tog truda?

3) Možda zvuči čudno, ali da bi vaš trbuh bio ravan, morate misliti pozitivno i znati se odmoriti. Znanstvenici su dokazali kako stres povećava procese koji povećavaju nakupljanje masnog tkiva, u pravilu na struku, stražnjici i bedrima. Lijek za to samo je jedan - dobro raspoloženje bez obzira na sve poteškoće.

4) Jedan prilično važan faktor za dobivanje ranog trbuha je držanje. Podignuta brada, ravna leđa, ramena pomaknuta unazad pomažu da vaši trbušni mišići drugačije rade. Pazite na svoje držanje i od vašeg velikog trbuha ostat će samo slabo sjećanje!

Izvor: Cromoda