Pero Gudelj: Sretan sam što ponovo volim

pero gudelj
Prošlog četvrtka sudbonosno „da" izgovorio je s izabranicom svog srca Ružom Marinković, Zeničankom koja je donedavno živjela u Njemačkoj.

Odmah nakon vjenčanja Ruža se morala vratiti u Njemačku. Nakon što je prekjučer stigla u Sarajevo, upriličeno je slavlje u jednom hotelu. Potvrdio je to za Avaz prijatelj Pere Gudelja, koji je kazao da se uz pjesmu, piće i veselje slavilo do zore.

Počastio i radnike

Na vjenčanje su bili pozvani samo najuži članovi obitelji i prijatelji mladenaca. Gudelj je želio da se sve desi daleko od očiju javnosti, prvenstveno jer se još oporavlja od tragedije koja ga je zadesila prošle godine, kada je pokušao izvršiti samoubojstvo. Inače, Gudelj je ranije bio u braku sa Snežanom, a razveli su se prije više od godinu.

- Svadba nije bila velika. Ručak su napravili za uži krug obitelji i prijatelja, a veselje su nastavili u hotelu - otkrio je Avazu blizak prijatelj Pere Gudelja, koji je kazao da ovaj biznismen u najsretnijim trenucima nije zaboravio ni svoje radnike, koje je počastio zakuskom.

Otkriva je i da Ruža plijeni ljepotom te da mladenci uživaju u svakom zajedničkom trenutku. Ona je od Pere mlađa deset godina.

- Sretan sam što ponovo volim - kazao je Gudelj nakon svadbe.

Gudelj je jučer sa suprugom bio u glavnom bh. gradu. On i Ruža u Njemačku su s Međunarodnog aerodroma u Sarajevu ispratili članove njene obitelji koji su prisustvovali svadbi.

Slučajan susret

Ljubav između Pere i Ruže desila se slučajno. Dovoljan je bio jedan susret da se zavole i odluče cijeli život provesti zajedno. Kako Avaz saznaje, novopečeni mladenci nekoliko dana će provesti na Vlašiću, na imanju „Gudelj" koje se prostire na nekoliko stotina hektara.

Cvjeta i posao

Uporedo s ljubavnim životom, cvjeta i posao Pere Gudelja. On, kako je rečeno, uskoro pokreće gradnju novog FIS-ovog centra u Sarajevu te u još nekoliko gradova