ŽENI LI ZDRAVKO MAMIĆ HERCEGOVKU? "Ima energiju da u sedmom desetljeću života zasniva obitelj..."

Zdravko Mamić ženidba

Već neko vrijeme u Hercegovini se šuška da je Zdravko Mamić u Ljubuškom našao srodnu dušu 30-ak godina mlađu od njega i da je vjenčanje u planu, a te navode potvrdio je jučer i trener Dinama Ante Čačić kazavši da Mamić ima očito dovoljno energije jer će u sedmom desetljeću života osnovati novu obitelj.

Čačić je očigledno okrenuo leđa donedavnoj 'Alfi i Omegi' kluba iz Maksimira, a Mamića starijeg posebno je zasmetalo što je Čačić odnedavno nositelj dvije ključne funkcije u sportskom segmentu kluba. 

Mamić ga se prisjetio na pressici u Mostaru pa je kazao da nije dostojan tih uloga u najtrofejnijem hrvatskom klubu jer je to, po njegovim riječima, ipak osoba koja živi u osmom desetljeću života i nema potrebnu energiju i želju.

Uobičajeno staloženi i smireni Čačić odgovorio je na prozivke.

"Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj." Čačić je ovako obznanio ono o čemu se priča, da postoje novosti u bračnom statusu Zdravka Mamića. On je u drugom braku u kojem je dobio dvije kćeri. Iz prvog ima sina. 

Do ovih informacija vjerojatno ne bi došlo da se Zdravko Mamić u svom prepoznatljivom stilu nije obrušio na dobar dio donedavnih kolega i djelatnika iz Dinama, a jedan od tih na listi je i Ante Čačić koji trenutno obnaša funkciju trenera i sportskog direktora.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.