Idu vam na živce prijateljica i njen dečko?

ljubav, kazna, veza, partneri, ljubav, ljubomora, dječak, žena, ljubav, sex, romantika, intima, ljubav, veza, partneri, prijateljice, dečko, sms, sms poruke, ljubav, rok trajanja, ljubav, potraga, putovanje, oglas, smijeh, BIH, pismo, ljubav, internet, ljubav, godine, granica, ljubav, život, romantika, veza, partner, prekid, ruke, ljubav, stvari, prava ljubav, znakovi, sretna veza , sretne veze, parovi
U svakom društvu postoji po jedan ovakav par. U pravu ste kada kažete da oni totalno pokvare raspoloženje vašeg društva i idu svima na živce sa svojim konstantnim svađanjem.

Morate nešto učiniti po tom pitanju, jer ako ovako nastave pokvariće vam cijelo društvo i zajedničke izlaske. Ljudi će početi otkazivati dolaske kada su njih dvoje tu. Ako se ostatak društva lijepo slaže, biće steta da vam neko pokvari lijepo druženje.

Prestanite ih jednostavno pozivati - ako imaju imalo razuma, shvatiće zašto vi to činite. Ukoliko vam je ovo zaista dobra prijateljica, razgovarajte sa njom o problemu kojeg imate. Recite joj da ste zabrinuti da se ona stalno svađa sa dečkom, i da to ubija rapoloženje vašeg društva. Pitajte je da li joj vi kako moćete pomoći.

Ukoliko se ona naljuti, neka joj i bude. Sve što radite je da joj govorite istinu, a ako to uradite sa taktom i saosjećanjem, ona neće imati razloga da se ljuti. Ako ona ne misli da vam kvari raspoloženje, onda je i trebate isključiti iz društva. Recite joj čim budu dio grupe i prestanu se svađati mogu se vratiti zajedničkim izlascima. Do tada ih prestanite pozivati.

Ljepota.ba