'Odbijam druge dečke zbog njega, iako mi je rekao da ne želi vezu. Hoće li se predomisliti?'

razvod - svađa
Dečko kojeg voli joj je rekao da želi biti samo prijatelj s povlasticama, a ona ne zna što da radi pa je za savjet pitala terapeutkinju Deidre s portala The Sun. Ona ima 21 godinu, a on 20, a upoznali su se na autobusnoj stanici i odmah se zaljubila. Rekao je kako mu se sviđa, ali ne želi trenutno ulaziti u vezu, a čuju se jedino kada se on želi seksati. "Jako mi se sviđa i odbila sam druge dečke zbog njega. Osjećam se kao da mu trebam biti vjerna, iako nismo zajedno.
 
" Nije joj jasno zašto se tako ponaša pa želi znati gubi li vrijeme s njim ili se može nadati da će se on predomisliti. "Pitam se boji li se da ću ga povrijediti, ako postanemo dečko i cura pa možda zato želi samo seks bez obaveza. Trošim li svoje vrijeme?
 
Deidre joj je odgovorila: "Žao mi je što to moram reći, ali na neki način da. Jasno vam je dao do znanja što želi, ali ga vi niste poslušali. Recite mu da ili ćete biti zajedno ili se nećete više nalaziti. Ako i nakon toga ne želi ništa ozbiljnije, vrijeme je da krenete dalje."

vecernji.ba