FOTO  IV. utrka beba Mostar 2010

utrka beba, bebe

I što reći-već da je bilo sve izvrsno i dobro organizirano...

Organizator je bio radio Studio 88, pod pokroviteljstvom d.o.o.Violeta i svi sudionici su dobili po male poklon- pakete, majice sa logom Violete i rednim brojem. Ove godine je bila najposjećenija utrka do sad.

U puzanju je najbrži bio dječak Tin Meduna, a slijedili su ga dječak Benedikt Marijanović, zatim djevojčica Petra Pandža.
 
U trčanju prvo mjesto osvojio je Orhan Voloder, drugo Petar Bosnić dok je Drago Božić osvojio treće mjesto. Posebna nagrada za najmlađu sudionicu utrke dodijeljena je Vani Pavlović.

U puzanju su se natjecale bebe u dobi od 10 do 18 mjeseci, dok je trčanje/hodanje bilo rezervirano za bebe od 18 do 30 mjeseci. Veseli natjecatelji su uglavnom dolazili do cilja uz pomoć domišljatosti roditelja i ponekog djeda i bake, pa su tako nekima bili mamci, mobiteli, ključevi, boce, cuce, pa čak i dekice... A neki su čak i brže stizali natrag prema startu, nego naprijed prema cilju.

Uglavnom, svi su zaslužili nagrade za fer-play igru.I nema se više što dodati, već pogledajte galeriju i uživajte.... Naša djeca-naša radost!!!