U par koraka postignite volumen svoje kose baš onakav kakav ima Jennifer Lopez

U svojoj dugogodišnjoj pjevačkoj i glumačkoj karijeri Jennifer Lopez isprobala je gotovo sve modne trendove, no posebno je poznata po voluminoznoj i gustoj kosi.

1. HIDRATACIJA KOSE

Sve kreće od odgovarajuće njege, pa tako i zdravlje naše kose. Šamponiranje maksimalno svaka dva do tri dana sasvim je dovoljno za održavanje čiste i njegovane frizure. No, birajte proizvode za pranje kose koji odgovaraju trenutačnom stanju kose kako bi ona što duže izgledala sjajno i svježe.

Kod pranja kose posebnu pozornost obratite i na tjeme jer će zdravo vlasište rezultirati ljepšom i snažnijom kosom. U svoju rutinu njege potrebno je uključiti i masažu vlastišta kao preduvjet zdrave i prekrasne kose.  Masažer stimulira protok nutrijenata koji doprinose zdravlju kose.

2. FENIRANJE I POSTIZANJE VOLUMENA

Kako bi vam kosa bila sjajna i podatna, bitno je izbjegavati njezino izlaganje visokim temperaturama jer one isušuju kosu i rezultiraju ispucanim vrhovima.

Kako biste postigli volumen, tijekom sušenja vrhovima prstiju radite kružne pokrete na zatiljku i tako prirodno povećajte volumen svoje kose.

Izvor: zadovoljna.hr


15.03.2019 u 19:32