JEDNOSTAVAN TRIK Savršene lokne bez upotrebe figara!

kosa, beauty, trik, blistam, lokne

Dobrodošli u našu novu rubriku simboličnog naziva "Blistam".

Kao što naziv kaže u ovoj rubrici pisat ćemo o svemu što nam pomaže da "zablistamo". Budući da se kroz ostale rubrike brinemo za blistanje unutar vas kroz rad na sebi, unutar ove rubrike pobrinut ćemo se i za fizički izgled kroz male rituale koji život znače.

Briga za sebe kroz njegu kože, kozmetiku, odjeću nam pomaže da se osjećamo bolje u svojoj koži te vam pripremamo mnoštvo savjeta o njezi i modi.

Ovu rubriku otvaramo isprobanim trikom uz koji ćete imati najljepše lokne u kosi.

Moramo priznati da smo ovom triku pristupili s dozom sumnje, ali rezultat nas je oduševio.

Kosu smo jednostavno osušili, počešljali i već 2 minute poslije toga, imali smo remen od ogrtača na kosi. Stavili smo ga prema uputama iz videa u nastavku i rezultati su nas oduševili.

  • Ako vaša frizura prvi put ne bude izgledala kao ona koju ćete vidjeti u videu u nastavku, ne brinite se - praksom ćete doći do savršenstva.
  • Sadržaj se učitava...
  •  

POSTUPAK:

  • Kosu podijelite na dva jednaka dijela.
    - S uvijanjem krenite od čela. Uzmite pramen kose i omotajte ga oko remena. Svaki put kada je vrijeme za novi krug dodajte novi pramen kose.
    - Ponavljate postupak dok ne omotate cijelu polovicu kose oko remena.
    - Od kose umotane oko remena oblikujte punđu.
    - Isto napravite i s drugom stranom.
    - Kada ste gotovi na glavu stavite kapicu ili bilo koji drugi predmet u koji ste odlučiti umotati kosu kako se ništa ne bi micalo dok spavate.
    -  Kosu nakon odmotavanja možete malo protresti kako bi se kovrče opustile i izgledale što prirodnije.

Mi smo se doista već prvo jutro probudili s loknama savršenog oblika uz volumen iz snova, a najbolje od svega je što nismo kosu morali tretirati peglom ili figarom. Ovaj jednostavni trik će sigurno postati stalni gost u našoj beauty rutini i toliko nam se svidio da smo ga jednostavno morali podijeliti s vama! Radujemo se i vašim dojmovima.