TRIK ZA BUJNU KOSU San svake žene može biti lako ostvariv

Bujna kosa

Nema žene koja ne sanja lijepu, zdravu i bujnu kosu budući da je dobro poznato da je njegovana i raskošna kosa jedan od najpoznatijih simbola ženstvenosti. Neke dame imaju sreće i genetski su dobile bujnu i snažnu kosu, dok neke druge muku muče s postizanjem volumena.

Da bi postigle volumen kakav sanjanju ponekad se posluže trikovima za sušenje i oblikovanje kose, a mi smo pronašli sastojak koji je potrebno jednostavno dodati u svoj uobičajeni šampon kako biste postigli sjajnu i bujniju kosu i brži rast.

Radi se o klinčiću, koji većina već ima u svojoj kuhinji. Klinčić se kod nas obično koristi kao začin specifičnog okusa i mirisa, no u kineskoj se medicini, primjerice, koristiti protiv nadutosti ili kao sredstvo protiv bolova. Čaj od klinčića će također ubrzati metabolizam što će tijelo potaknuti na mršavljenje, piše Story.hr

Bujna kosa

Klinčić je bogat hranjivim tvarima poput vitamina E, magnezija i kalcija, a to utječe na jačanje folikule dlake i potiče rat kose. Osim toga, doprinijet će tome da vaše vlasište bude čistije, što će biti osobito korisno za one koji pate od suhog ili masnog vlasišta.

Potreban vam je šampon koji i inače koristite te klinčić koji može biti u prahu ili cijeli. Ako koristite cijeli klinčić, potrebno ga je usitniti kako bi se oslobodilo eterično ulje.

Zagrijte vodu (ali, pripazite da ne bude previše vruća) pa u nju dodajte klinčić i ostavite da smjesa odstoji 15 do 20 minuta.

Nakon toga smjesu procijedite i pomiješajte je šamponom tako da trećina bude smjesa od klinčića, a dvije trećine šampon. Smjesu koristite kao i običan šampon, a prve rezultate biste trebali vidjeti već nakon nekoliko pranja.