Mali trikovi kako da zablistate na dočeku Nove godine

doček Nove godine, izgled

Iako vam je ostalo jako malo vremena do najluđe noći u godini, ipak ga je dovoljno da zablistate. Neka ostane vaša mala tajna koliko ste vremena utrošili na sređivanje, a mi vam donosimo popis što možete napraviti u kratkom vremenu!

1. Depilacija

Ako nemate dovoljno za posjet kozmetičarki, preostaje vam depilacija vlastitoj kupaonici za koju vam nije potrebno mnogo vremena!

2. Lakiranje noktiju

Kako bi izbjegli neželjene tragove koji nastaju kao posljedica lakiranja u zadnji tren i nedovoljnog sušenja, uredite nokte i nalakirajte ih večer prije.
3. Piling lica i tijela

Da bi i koža blistala, potreban joj je piling. Odradite ga večer prije pa će vaša koža i u novoj godini biti sjajnija i mekanija!

4. Čupanje obrva

Ova radnja zaista ne iziskuje mnogo vremena. Dovoljno je par poteza pincetom kako bi obrve izgledale uredno. Ipak, pripazite da se ne bi zanijeli i napravili beauty katastrofu.

5. Bojanje kose

Ako niste stigli u frizerski salon, još uvijek možete sami prionuti na posao i u novu godinu ući bez izrasta ili sijedih. Nemojte eksperimentirati s novom bojom jer vremena za promjene nema!