Stigao 'teaser': Samsung uskoro predstavlja Galaxy S8

samsung, samsung, Samsung Galaxy S8, Samsung galaxy note 7, Samsungu Galaxy Alpha , Samsung Galaxy 4, Samsung Galaxy S6 , Samsung Galaxy S8, mobitel, samsung
Iz Samsunga su ovih dana medijima poslane pozivnice za događaj na kojem će predstaviti novi flagship, Galaxy serije 8. Događaj je zakazan za 29. ožujak, a kao i svake godine tako i ove, većina detalja oko novog Galaxyja ispliva mjesecima prije početka eventa.

Bila je ovo burna godina za Samsung, s obzirom na svu sramotu koju su pretrpjeli zbog afere s eksplodirajućim Galaxy Noteom 7, da bi prošli mjesec napokon i službeno otkrili što je izazvalo pregrijavanje i zapaljenje uređaja te obećali kako će ubuduće provoditi rigorozne testove baterije na svim sljedećim proizvodima.

Kompaniji je Note 7 napravio više štete nego koristi pa je upitno hoće li sljedeća linija Note uređaja uopće nositi taj naziv, no sada je idealna prilika da se Samsung iskupi i ispegla stvari. Priča se kako dolazi do drastičnog promjena u ergonomiji - prednji dio uređaja trebao bi imati zaslon bez rubova pa čak i bez tradicionalne home tipke, bar ne u fizičkom obliku. S8 bi trebao doći i s novim virtualnim asistentom razvijenom na Vivu, startupu osnovanom od strane osnivača Sirija koji je kompanija akvizirala prošle godine, pogonit će ga Qualcommov Snapdragon 830, a priča se kako bi mogli ostati bez priključka za slušalice.

zimo.dnevnik.hr