FOTO  Zamfis: Filmom i zabavom ka dobrim djelima

ZAMFIS, Humanitarna akcija

Studentski zbor Filozofskog fakulteta, u suradnji s Udrugom ZAMFIS organizira projekciju animiranog filma "Ledeno doba 4" u petak, 16. prosinca na Filozofskom fakultetu u amfiteatru 12 (A. B. Šimić), s početkom u 17 sati.


"Na projekciju pozivamo sve zainteresirane sugrađane i studente koji će imati priliku donirati mogući novčani iznos pri ulasku u amfiteatar ili dostaviti neke od potrebnih namirnica. Na taj način će pomoći potrebitima te se istovremeno dobro zabaviti", poručio je Marijan Tustonja, predsjednik Udruge ZAMFIS.

Napominjemo, božićna, humanitarna akcija „Studentski paket ljubavi" Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru ove se godine održava do utorka, 20. prosinca. U akciju su se uključili studenti svih fakulteta Sveučilišta u Mostaru prikupljanjem materijalnih i novčanih priloga, u suradnji s Caritasom Mostar.

Kutije „Studentski paket ljubavi" možete pronaći ispred fakulteta na Sveučilišnom kampusu, u koje možete ubaciti mogući novčani prilog, ili neke od namirnica dostaviti u ured Studentskog zbora radnim danima od 9 do 13 sati.

Planirano je pripremiti ukupno 50 paketa namirnica (po 5 na svakom fakultetu) namijenjenih četveročlanoj obitelji. Riječ je o 50 socijalno najugroženijih obitelji kojima će studenti osobno uručiti pakete u njihovim domovima i tako im ovogodišnje božićne blagdane učiniti barem malo toplijim i ugodnijim, poručili su iz Studentskog zbora mostarskog Sveučilišta.