SRCEM ZA POTREBITE Poziv frizerima i građanima na humanitarno šišanje u Ljubuškom

SRCEM ZA POTREBITE
Hercegovina.info

U Ljubuškom će se održati dobrotvorni događaj „Srcem za potrebite“. Ova hvalevrijedna inicijativa, 16. ožujka okupit će hercegovačke frizere s ciljem pružanja njihovih usluga u svrhu prikupljanja dobrovoljnih priloga.
 
„Već nekoliko godina aktivno sudjelujem u sličnim humanitarnim događajima u susjednim gradovima. Ona toplina i osjećaj zajedništva i podrške potaknuli su me da se odlučim donijeti nešto slično u vlastiti grad. S ponosom mogu reći da se dosad okupilo otprilike 15 frizera koji su se prijavili za sudjelovanje u ovoj inicijativi. No, poprilično sam optimističan i nekako vjerujem da će se taj broj znatno povećati“, izjavio je za hercegovina.info Franjo Bebek, jedan od organizatora događaja.

Srcem za potrebite
 
Šišati se možete od 15:00 pa sve do 19:00 sati, a svi prikupljeni prilozi biti će donirani Edukacijsko-rehabilitacijskom centru za djecu, mlade i odrasle s teškoćama u razvoju Ljubuški i Udruzi roditelja s posebnim potrebama „Duga“ Ljubuški.
 
„Volio bih ohrabriti i pozvati sve one frizere koji se do sada nisu prijavili, a koji žele sudjelovati u ovom humanitarnom događaju, da se jave na kontakt broj: 063/325-261. Zajedno možemo olakšati život onima kojima je to najpotrebnije. Ne morate biti iz Ljubuškog, svi ste dobrodošli“, zaključio je.  

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.