SUPRUGA NESTALOG ZADRANINA DOBILA ŠOKANTAN POZIV: Odmah je krenula na put

nestanak, pomoć, zadar, nestanak, zadar, poziv
... je živ i nalazi se u šibenskoj bolnici. Policija ne želi otkriti razloge zašto je završio u bolnici, piše Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, Šarunić je odveo dijete u vrtić u četvrtak ujutro, nakon čega je sjeo u svoj plavi Renault Megane zadarskih oznaka i od tada mu se izgubio svaki trag.


Bez poruke

U subotu je tijekom jutra Šarunićevoj supruzi stigao poziv iz šibenske bolnice s viješću da je njezin suprug tamo. Signal njegova mobitela, prije nego što ga je ugasio, uhvaćen je u Sukošanu istoga dana.

Borisova supruga tijekom iščekivanja pretražila je i cijelu kuću u nadi da će naći barem nekakvu poruku. Jedino što je vidjela je da njezin partner iz kuće nije ponio ništa sa sobom.

Najvažnije da je živ

Motiv nestanka zbog kojeg su se, osim policije i obitelji, nesebično digli i građani na noge, nije poznat. No, elemenata kaznenog djela nema.

"Što god da je razlog nestanka, u ovom nam je trenutku nebitno. Najvažnije je da je pronađen živ. A ako i postoji neki problem koji ga tišti, rješavat ćemo ga u hodu", izjavila je Šarunićeva supruga.

Nakon toga je s obitelji, odmah po dojavi krenula na 80-ak kilometara daleki put.