DJED MALENE DANKE "Dođe nam da umremo, svašta se priča, mojoj ženi je pozlilo"

Danka Ilić
Facebook

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koje nema od utorka u Banjskom polju kod Bora, ušla je u šesti dan.

Policija Srbije pretražuje dio Brestovačke rijeke, a helikopterima je nadlijetala šire područje mjesta nestanka male djevojčice.

Specijalni timovi pretražili su okolinu kuće, tunel, podezmne kanale i šahte, šume i nisu pronašli nikakve tragove da bi se Danka tu nalazila, prenosi Index.hr.

MUP Srbije nastavlja operativni rad.

Djed nestale Danke: Jedva stojimo na nogama, zabrinuti smo za našu unuku

Milan Ilić, djed nestale djevojčice Danke (2) kaže da su na izmaku snaga, jer već 5 dana nema ni traga ni glasa od njihove unuke.

"Dođe nam da umremo, ne znamo već pet dana gde je naša Danka. Mojoj ženi je pozlilo od stresa, ne znamo više šta da radimo", rekao je Milan Ilić, djed nestale Danke Ilić (2), djevojčice kojoj se izgubio svaki trag još u utorak u 13 sati u Banjskom polju kod Bora.

Hodao je usporeno, pogled mu je bio zamišljen. U kratkom razgovoru s novinarkom Blica ispred stanice djed Danke Ilić govorio je o agoniji koju proživljavaju od utorka.

"Jedva stojimo na nogama, zabrinuti smo za našu unuku. Svašta se sada priča, a prave informacije ćete dobiti iz državnog vrha", kazao je djed Danke Ilić.

Podsjećamo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13.45 sati, a u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste hlače, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Djevojčica ima smeđu kosu, smeđe oči i visoka je oko 85 centimetara.

Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sustav "Pronađi me".