NEVIĐENO! ‘Ljubav’ prema predsjednici proglasili bolešću!

Dnevnik Nove TV, ravnatelj HRT-a , HRT, Kolinda Grabar Kitarović
Šokantno je zapravo šamaranje ‘hrvatskih' televizija naspram nove vlasti - i predsjedničke i saborske. Naime, ako se informirate isključivo na ‘hrvatskim' televizijama, možete dobiti dojam da se vlast uopće nije promijenila. Lica SDP-ovaca nikako da se maknu s udarnih termina, a njihove izjave i dalje prednjače u odnosu na one ‘nove vlasti'. I to naravno nije slučajno. Mediji nisu baš zadovoljni novom garniturom, a stavovi urednika raznih emisija i više su nego vidljivi - usmjereni izravno na ‘poglavare' države.

Tako je Dnevnik Nove TV, inače najgledaniji u Hrvatskoj, objavio sramotnu vijest o popularnosti predsjednice Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović, koja bivšeg predsjednika Josipovića nadmašuje u svemu, ponajviše po broju likeova na svojim Facebook objavama. Međutim, Nova TV je likeove kao i komentare brojnih građana, u kojima oni izražavaju svoje zadovoljstvo i ljubav prema Predsjednici, prikazala kao bolest.

Doveli su stručnjakinju u Dnevnik koja je objasnila da građani Predsjednicu ne ‘vole' na standardan način nego da je obožavaju kao ‘kult' ličnosti, odnosno diktatora, što je naravno problematično i bolesno. Na kraju priloga, naravno, spomenuli su da je po anketama Dnevnika Nove TV bivši predsjednik Ivo Josipović bio popularniji od Kolinde za čak 30 posto, što je teško za povjerovati s obzirom na više od 300 tisuća likera i užarene društvene mreže kojima vlada upravo Predsjednica. No, dobro, ima li itko više u ovoj zemlji da zaista vjeruje anketama?

hu-benedikt.hr