KOLINDIN STAJLING OD 8000 EURA U Maroku se pojavila u svilenom kombinezonu i remenu s potpisom Valentina

Kolinda

Bivša hrvatska predsjednica svoju je figuru dovela do savršenstva, što je potvrdila i najnovijom fotografijom koju je objavila na Instagramu - i to iz sunčanog Maroka.

'Ugodan i plodonosan početak nove godine u predivnom Maroku, 'Kraljevini Zalaska Sunca', kako na arapskom glasi njegovo ime. Tri tjedna napornog rada, ali i opuštajućih trenutaka u Marakešu i surovoj ljepoti Atlasa. Hvala dragom prijatelju Halilu na gostoprimstvu', poručila je Kolinda Grabar Kitarović na Instagramu.

Grabar Kitarović, koja je od 2020. godine postala članica Međunarodnog olimpijskog odbora, za svoj je najnoviji look dobila pregršt komplimenata brojnih pratitelja na toj društvenoj mreži, piše Tportal.

Kolinda

Bivša predsjednica RH odlučila se za ženstvenu modnu kombinaciju s potpisom poznate talijanske modne kuće Valentino, a riječ je o lepršavom svilenom kombinezonu koji joj je fantastično pristajao. Riječ je kreaciji u tonovima posebne Valentinove ružičaste boje PP, nastale u suradnji s Pantoneom, koja je postala zaštitni znak ove modne kuće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Divan svileni kombinezon, čija je cijena snižena s vrtoglavih 7500 na (jednako vrtoglavih) 4500 eura, ukrašen je crêpe de chine printom pantere, kaftanskim izrezom i detaljem šala oko vrata, a zaokružila ga je odgovarajućim remenom sa zlatnim logom ove renomirane talijanske modne kuće, čija je cijena 470 eura.

Kolinda

Političarka je remenom istog brenda istaknula svoju nikad vitkiju liniju, a look bez greške pratili su kosa stilizirana u blage uvojke i decentan make up.