Eksploziji u stanu prethodilo ubojstvo žene

pljačka banke, pljačka, lopovi, Kredo banka, crna kronika, Branka Pavošević, Ivo Sanader, uskok, crna kronika, imigranti, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, droga, droga, heroin, uhićenje, Split, crna kronika, Metković, Ploče, krađe, crna kronika, studentica, Split, silovanje, policija, uhićenje policajca, fotografije, crna kronika, ubojstvo, Zagreb, tragedija, KB Dubrava, supružnici, pokušaj ubojstva, Divljanje supružnika, teško objašnjivi incident, dobitnika zlatne medalje za proizvodnju meda, vozačica, U prometnoj nesreći, lakše ozlijeđen, prometna nesreća, poginuo vozač, Opća bolnica u Karlovcu, na državnoj cesti D 1, Božo Petrov, Metković, gradonačelnik Metkovića, Policijski presretač, na autocesti A4, Mobilni tim prometne policije, silovanje, konobar, Hvar, crna kronika, knin, drama, Policijski dužnosnici, teška prometna nesreća, pogibija, napadač, navijači, Policijski dužnosnici, pomoć, bijelo roblje, Hrvatska zemlja, pokušaj ubojstva, Policijski

Eksplozija se dogodila jučer oko 14.15. U prostoriji stana u kojoj se ona dogodila pronađen je onesviješteni 49-godišnji muškarac, dok je u drugoj prostoriji pronađeno tijelo 64-godišnje žene.

Očevidom koji je slijedio nakon gašenja vatre uzrokovane eksplozijom utvrđeno je da je žena usmrćena hladnim oružjem, navode iz policije, a prema neslužbenim informacijama riječ je o sjekiri.

Ozlijeđeni muškarac prevezen je u karlovačku Opću bolnicu gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede opasne za život, nastale u eksploziji. Ravnatelj bolnice dr. Ervin Jančić izjavio je za Hinu da je pacijent živ, ali pod sveobuhvatnim mjerama intenzivnog liječenja.

Na mjestu događaja očevid je vodila zamjenica županijske državne odvjetnice u Karlovcu, a danas će se s ciljem utvrđivanja svih okolnosti očevid nastaviti uz nazočnost vještaka iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" iz Zagreba.

Stradali su bračni par Bajac, doznaje se. Zapovjednik Županijske vatrogasne zajednice Goran Franković potvrdio je Hini da su, osim stana obitelji Bajac, uništeni krovište i strop, a velika je šteta i u nekoliko ostalih stanova u toj stoljetnoj katnici iz dijela grada koji je pod zaštitom konzervatora.

Hina