DETALJI OKRUTNOG UBOJSTVA U BEOGRADU Tužiteljstvo žrtvu smatra muškarcem, a ubojica se brani šutnjom

crna kronika,Noa ,ubojstvo,Beograd

U Višem javnom tužiteljstvu u Beogradu saslušan je Ognjen D. (33) zbog sumnje da je na okrutan i podmukao način ubio Nou Milivojev (18), čiji su dijelovi tijela pronađeni u stanu osumnjičenog. Osumnjičeni se na saslušanju branio šutnjom, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi obranu.

Prema priopćenju Višeg javnog tužiteljstva, tužiteljstvo je predložilo sucu za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da se Ognjenu D. odredi pritvor kako ne bi utjecao na svjedoke, kako ne bi ponovio kazneno djelo u kratkom vremenskom razdoblju i zbog uznemirenja javnosti.

Prema nalogu za provođenje istrage, sumnja se da je, u nepoznati danu između 17. lipnja i 6. srpnja, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na okrutan i podmukao način ubio oštećenu Nou Milivojev, izvještava N1.

Otkriveni uznemirujući detalji

Na temelju priopćenja tužiteljstva zaključuje se da ubijena Noa i dalje ima pravni status muške osobe, jer je tužiteljstvo u priopćenju formalno vodi kao muškarca.

"Prema sumnjama, kada je N.M., s kojim je bio u emotivnoj vezi, došao kod njega u stan, osumnjičeni je ušao s njim u verbalni i fizički sukob te ga je najvjerojatnije usmrtio gušenjem i uz pomoć, vjerojatno noža, isjekao tijelo na više dijelova. Zatim je te dijelove tijela rasporedio u veću PVC kutiju, manju PVC buru, jedan manji balon za vodu i jednu PVC kantu u koju je nakon toga sipao, za sada nepoznatu kemikaliju, kako bi kemijskim putem razložio sve dijelove tijela pokojnog, odnosno svoje tkivo i kosti i na taj način lakše se riješio tijela i sakrio sve tragove", navodi se u priopćenju Višeg javnog tužiteljstva u Beogradu.

Oglasila se i majka ubijenog Noe

Podsjetimo, majka ubijenog Noe javno je zatražila da se ubojica njenog djeteta najstrože kazni i u apelu nadležnim organima države Srbije se založila za ponovno uvođenje smrtne kazne.

"Želimo pravdu za naše dijete! Volimo te, Noa, tvoj tata, mama, brat i sestra", poručila je Noina majka Boba Milivojev.

Ona je ispričala kako je Ognjen D. zlostavljao i tukao Nou. Mediji su ranije pisali i kako je u cijeli slučaj uključena droga i prostitucija a mogući motiv je ljubomora jer je Noa snimala tik tokove s drugim muškarcima.