Desetogodišnjak u Trogiru zapalio tri brodice

pljačka banke, pljačka, lopovi, Kredo banka, crna kronika, Branka Pavošević, Ivo Sanader, uskok, crna kronika, imigranti, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, droga, droga, heroin, uhićenje, Split, crna kronika, Metković, Ploče, krađe, crna kronika, studentica, Split, silovanje, policija, uhićenje policajca, fotografije, crna kronika, ubojstvo, Zagreb, tragedija, KB Dubrava, supružnici, pokušaj ubojstva, Divljanje supružnika, teško objašnjivi incident, dobitnika zlatne medalje za proizvodnju meda, vozačica, U prometnoj nesreći, lakše ozlijeđen, prometna nesreća, poginuo vozač, Opća bolnica u Karlovcu, na državnoj cesti D 1, Božo Petrov, Metković, gradonačelnik Metkovića, Policijski presretač, na autocesti A4, Mobilni tim prometne policije, silovanje, konobar, Hvar, crna kronika, knin, drama, Policijski dužnosnici, teška prometna nesreća, pogibija, napadač, navijači, Policijski dužnosnici, pomoć, bijelo roblje, Hrvatska zemlja, pokušaj ubojstva, Policijski

Iako policija zbog maloljetnosti počinitelja ne iznosi detalje događaja izvijestili su da su dovršili kriminalističko istraživanje nad djetetom za koje sumnjaju da je 10. 19. i 20 srpnja u Trogiru otvorenim plamenom izazvao požar na tri broda. Ukupnu štetu policija je procijenila na oko 320 tisuća kuna.

Desetogodišnjak je u razmaku od devet dana prvo zapalio ribarski brod, a potom i brodicu tipa »Maestral« koji su se nalazili na vezu u moru. U ponedjeljak je zapalio gliser smješten na kopnu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja nadležnom Državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće zbog oštećenja tuđe stvari, kazali su u splitskoj policiji i dodali da su o svemu obavijestili nadležni Centar za socijalnu skrb koji je preuzeo brigu za dijete.

Hina