HERA: Hrvatima se brani ono što Katalonci, Valonci, Baski, Škoti, Flandrijci, stoljećima uživaju

hera, priopćenje
...wannabe države zvane BIH nad Hrvatima u njoj povodom katalonskog apela Republici Hrvatskoj da podrži otcjepljenje Katalonije oglasila se priopćenjem za javnost koje prenosimo u cijelosti. Priopćenje potpisuje Tristan, vođa HERE, a poslano je s vrha Pločno, na Čvrnici, najvećem vrhu u Hrvata...

Hrvate u BIH naziva se problemom i separatistima iako ne traže otcjepljenje nego autonomiju unutar zajedničke trojedine domovine Bosne i Hercegovine.

Separatizam i Hrvati u BIH praktički je nepoveziva imputacija budući da se hrvatske zemlje u BIH, slično kao i srpske i bošnjačke u BIH prostiru u više odjeljenih cjelina. Nemoguće je iz BIH izdvojiti ove ili one prostore. BIH je osuđena na trajni federalizam ukoliko se želi očuvati trajni mir.

Elementi koji unose nemir među narode BIH jesu strane kolonizatorske agenture koje od početka sukoba na ovamo kontroliraju kaos i drže BIH u jednoj vrsti inkubacije ne dajući joj šansu da se sama ustroji kao svaka druga moderna i prosperitetna višenacionalna država Europe te da se potom demokratizira i politički pluralizira te skine breme nacionalizma sa sebe rješavanjem međuetničkih odnosa.

Europski parlamentarci ne vide problem niti u srpskom separatizmu niti u bošnjačkom centralizmu, a krivce vide u onima koji predlažu srednji put kao model dugoročne stabilnosti BIH - Hrvatima u BIH.

Republika Hrvatska svojevoljno je kao najveći dezerter Balkana napustila Vijeće za implementaciju mira, te odlučivanje o sudbini Hrvata u BIH prepustila velikim silama. Slično su napravile dezerterske snage u Beogradu prepuštajući Srbe u BIH višim igračima. Turska kao rezervna bošnjačka domovina, s druge strane aktivno sudjeluje u određivanju sudbine građana BIH te svoje poteze javno i iznosi.

HERA smatra deplasiranim katalonski zahtjev za otcjepljenjem budući da Katalonija ima ovlasti države u državi, štoviše u svojim institucijama jača je država od BIH, niti je na bilo koji način ugrožena od centralne španjolske vlasti. Španjolci ne potkradaju Katalonce zakonom o PDV-u kakvim Bošnjaci potkradaju Hrvate. Španjolci ne biraju Kataloncima političke predstavnike niti im nameću Vlade nego to čine sami Katalonci. Španjolci ne pišu Kataloncima povijest nego to čine sami Katalonci. Španjolci ne smatraju da je postojanje TV kanala na katalonskom jeziku suprotno vitalnom nacionalnom interesu Španjolaca kao što to smatraju Bošnjaci u slučaju kanala na hrvatskom jeziku.

Slični standardi vrijede za Škotsku, Flandriju, Valoniju, Baskiju itd. Nezamislivo je nepostojanje kanala na baksijskom, škotskom, flamanskom ili valonskom jeziku. Nezamislivo je prema europskim standardima da danas Englezi majoriziraju Škote, Flandrijci Valonce a Španjolci Katalonce ili Baske. Licemjerje Europe i njene vanjske politike prema provizoriju za nacionalističke pokuse, međuprostoru zvanom BIH ogleda se u samom uređenju EU i njenoj povijesti. Sve višenacionalne države EU su federalizirane dok se takvi prohtjevi u BIH nazivaju antidržavnim projektima a svi koji to zagovaraju kao model trajnog mira, neprijateljima BIH.

Iako iskustva Europe pokazuju da su najpogubniji projekti za opstanak neke zemlje bili centralistički projekti većinskih naroda u višenacionalnim zemljama Europa koji su svi završili raspadom tih zemalja i jačanjem iredentističkih inicijativa Europa ne preza od daljnje inicijative za podjelom BIH podržavajući destruktivni i antipatriotski sarajevski unitarizam slijepo suflirajući američkoj politici u BIH kojoj je jedini cilj već dugo vremena podjela BIH na pravoslavnu i islamsku državu kako bi stvaranjem nove islamske države na tlu FBIH, nakon Kosova, vratila dug Turskoj i Saudijskoj Arabiji za usluge koje joj te zemlje čine u raketnim poljima i jeftinoj nafti.

HERA smatra da bi podrška RH otcjepljenju Katalonije bila vrh licemjerstva te zemlje, koja godinama mirno promatra majorizaciju vlastitog naroda u susjednoj državi, dok svoje trupe šalje u Afganistan, a vanjsku politiku kreira kao copy/paste trendovsku politiku Europe govoreći pred bruselskim vratima samo ono što Europa želi čuti, protiveći se europskim zahtjevima tek samo u slučaju Perković.

HERA smatra apsurdnim da nekada cijenjena prva Feralova pera, koja su ismijavala centralistički Miloševićev režim danas daju podršku sarajevskim Slobama, podržavajući centralizam i nacionalizam većinske etničke skupine u BIH. Umjesto da se kao zakleti Titoisti i štovatelji Jugoslavije povedu za praksom druga Tita koji je rješavanjem nacionalnih pitanja u Jugoslaviji produžio vijek trajanja te zemlje, oni slijepo protežiraju "ugroženu većinu" u BIH koja u svojim rukama drži gotovo sve medije, kontrolira financijske tokove u zemlji te krši prava i slobode manjih. Utoliko je priča o "pravima, slobodama, i diskriminaciji" iz pera istih teža za čitati.

HERA osuđuje sve građane Trećeg entiteta koji su izišli na referendum o braku u Hrvatskoj budući da nije primjereno odlučivati o životu u zemlji u kojoj ne živimo. Ako su građani RH odlučili nama o ustavnom uređenju zemlje u kojoj ne plaćaju porez, mi ne moramo biti licemjeri poput njih pa im vraćati istom mjerom. Osim toga kao politički diskriminiran narod Hrvati u BIH trebaju se solidarizirati sa svim drugima koji se također osjećaju diskriminirani , pa bili to i hrvatski gejevi i lezbijke jer to je jedini principijelan stav. Iz pozicije diskriminiranog licemjerno je diskriminirati druge.

HERA pozdravlja ogromnu većinu građana Trećeg koja je ignorirala sporni referendum.

HERA smatra da je Živko Budimir i dalje najveća politička prostitutka u novoj povijesti Hrvata u BIH te kao takav zavrjeđuje trajnu i vječnu osudu te nikakvim smjenama Krajina i ostale pravaške fašistoidne bratije ne može sprati činjenicu iz svog životopisa da se u ključnim vremenima kada je cijela međunarodna zajednica i bošnjački nacionalisti predvođeni lijevim nacionalsocijalistima iz SDP-a, te desnim nacionalistima iz SDA krenula u projekt brisanja Hrvata u BIH kao političkog faktora, on osobno stavio kao kolovođa tog projekta protiv vlastitog naroda na sramotu časnog plemena Budimirovih.

HERA traži od hrvatskih ministara znanosti u hrvatska četiri entiteta u FBIH da u udžbenike politologije i povijesti što žurnije unesu gradivo o Platformi te da imena Čambera, Budimira, Krajine i Jurišića budu trajno unesena u te udžbenike kao dio obvezno školskog programa, kako bi Čamber, nakon što ostane bez posla u Sarajevu, djeci u Posušju, kao profesor povijesti, mogao pričati o samom sebi i svojim izdajničkim političkim putešestvijama.

HERA svim građanima pravoslavne vjeroispovijesti , osim Emilu Vjakiju i Svetozaru Pudariću, federalnom Vlajkiju, želi Sretan Božić starim kršćanskim pozdravom Hristos se rodi!

Naš dan dolazi! - stoji na kraju priopćenja HERE

poskok.info