Poraz Čilića u prvom meču na ATP Finals u Londonu

Marin Čilić, Marin Draganja, Marin Čilić, tenis, moskva, Marin Čilić, Novak Đoković, ATP Tour Finals, tenis, Marin Čilić, ozljeda, Marin Čilić, tenis, ATP ljestvica, ATP Rotterdam ABN Amro, tenis, Marin Čilić, Marin Čilić, tenis, ATP Marseille, Marin Čilić, tenis
Gotovo ništa nije funkcioniralo u Čilićevoj igri. Od mizernog postotka prvog servisa bez kojega se rijetko koji tenisač može nadati pozitivnom rezultatu protiv Đokovića pa sve do udaraca koji nisu bili na onoj razini kada je prije dva mjeseca pokorio teniski svijet. Je li problem bio u prevelikoj pauzi od Moskve ili u nezaliječenoj ruci reći će sam Marin, no sigurno da samo jedan osvojeni servis nije zalog optimizma u sljedećim susretima.

Srbin je, pak, prikazao odličnu igru koju je prezentirao još u Parizu odakle je stigao s 27 uzastopnih dvoranskih pobjeda, a s obzirom na prikazano teško će netko u Londonu zaustaviti njegov niz.
Susreti 2. kola u skupini A igrat će se u srijedu, Čilić će igrati protiv Berdycha, dok će se u drugom susretu sastati Wawrinka i Đoković.

REZULTATI 1. KOLA,

Stan Wawrinka (Švi) - Tomaš Berdych (Češ) 6-1, 6-1

Novak Đoković (Srb) - MARIN ČILIĆ (HRV) 6-1, 6-1

TABLICA:
1. Stan Wawrinka 1 1 0 2-0 2
1. Novak Đoković 1 1 0 2-0 2
3. MARIN ČILIĆ 1 0 1 0-2 0
3. Tomaš Berdych 1 0 1 0-2 0