Čilić izgubio od Wawrinke u dva tie-breaka i ispao s Mastersa u Londonui

Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, tenis, tenis, Marin Čilić, ATP turnir, Marin Čilić, masters
Niti jednu priliku za break nije imao Wawrinka u prvom setu, Čilić je na njegovom servisu kod 5:4 imao set-loptu, ali nije uspio izbjeći tie-break u kojem je Švicarac sa 7:3 uzeo prvi set.

U drugom je Čilić odmah uzeo "break" i mirno poveo s 2:0, no odmah zatim ispustio prednost, a Wawrinka preokrenuo na 2:3. Čilić je izjednačio, Švicarac vratio vodstvo, a hrvatski tenisač se dobro namučio da ostane u igri i stigne do 4:4 nakon što je Wawrinka držao 40:40. Poveo je zatim i 5:4. Čilić je izjednačio, ali već počeo pokazivati nervozu na terenu. Wawrinka je poveo sa 6:5, Marin servirao za tie-break, zaostao na 15:30, Švicarac je stigao do 40:40, ali Čilić ipak spašava i dolazi do 6:6. U tie-breaku je Wawrinka još jednom bio bolji i sa 7:3 osigurao pobjedu, javlja Index.hr.

Najboljeg hrvatskog tenisača još čeka okršaj s Keijom Nishikorijem, ali već sada je jasno da nema nikakve šanse proći u polufinale.

Čilićev poraz je loša vijest iza Murrayja koji protiv Wawrinke u posljednjem kolu igra za prolaz skupine.