MARIN ČILIĆ DONIO TEŠKU ODLUKU 'Shrvan sam i žao mi je što moram objaviti...'

Marin Čilić
AFP

Marin Čilić, nakon što je zbog problema s desnim koljenom prošao operaciju i dugu rehabilitaciju, vratio se teniskim terenima. No, povratak je bio puno teži nego je mogao očekivati, a sad mu problem radi i lakša ozljeda zbog koje je odlučio naglo skratiti turneju u Južnoj Americi.

Podsjetimo, nedavno je Čilić – osvajač ukupno 20 ATP Tour turnira te vlasnik US Opena iz 2014. - ispao u prvom kolu ATP turnira u Buenos Airesu, a nakon toga se obratio obožavateljima putem svog Instagram profila.

'Žao mi je što moram objaviti da zbog manje ozljede, koju sam zadobio u svom posljednjem meču, moram skratiti svoju turneju u Južnoj Americi kako bih sanirao ozljedu na pravi način. Hvala svima u Buenos Airesu na nevjerojatnom gostoprimstvu, volio bih da sam ostao malo duže ovdje', napisao je Čilić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako neslužbeno doznaje tportal riječ je o lijevom koljenu koje je očito nesvjesno previše opterećivao tijekom povratka u formu. Čim je osjetio bol povukao je pravi potez.

Usput je poslao i poruku organizatorima turnira u Rio de Janeiru i Santiagu, gdje je trebao igrati sljedećim tjednima:

'Hvala organizatorima turnira u Riju i Santiagu na pruženoj prilici, shrvan sam što ću propustiti iskustvo igranja pred vašim sjajnim navijačima. Obećavam da ćemo to nadoknaditi u budućnosti', dodao je Čilić – nekadašnji svjetski broj 3 - koji je zbog duge rehabilitacije i velikog broja turnira koje je propustio trenutačno na 1044. mjestu ATP ljestvice.