FOTO  Što mi život nikad nije dao: Stjepane sretan ti imendan

HNK Cibalia, Stadion HŠK Zrinjski, stjepan vojnić
O Stjepanu smo na našem portalu pisali već nekoliko puta, a zahvaljujući upravo njemu i pjesmi koju pjevaju njegovi Ultrasi došlo je do prijateljstva između njegove obitelji i nas.

Stjepan je jedan od najvatrenijih navijača Cibalie iz Vinkovaca, kao i njegova cijela obitelj. Stjepan boluje od cerebralne paralize, a glavna je zvijezda spota "Što mi život nikad nije dao", posvećene Cibaliji i Vinkovcima.

Stjepan je ove godine bio gost HŠK Zrinjski gdje je dobio dres Plenića i kapetansku traku koju mu je poklonio njegov Slavonac Danijel Stojanović.

Pored svega toga navijači Zrinjskog i Cibalije su u bratskim i prijateljskim odnosima, te je to još samo jedna poveznica izmežu nas i obitelji Vojnić iz Vinkovaca i njihovog Stjepana.

Naredne godine će po prvi puta u svojoj povijesti utakmicu igrati HŠK Zrinjski i HNK Cibalia, i to će pored svega biti i utakmica za Stjepana koji će na toj utakmci biti poseban i drag gost.

Dragi naš Stjepane neka ti je sretan imendan, želimo ti sve najbolje u životu, te da slijedeći dočekaš sa svojom Cibalijom kao prvoligašem.

HERCEGOVINA.info