'STAJANJE' IDE U PROŠLOST Ruši se istočna tribina stadiona HŠK Zrinjski

Ruši se tribina Stajanje
HŠK Zrinjski

HŠK Zrinjski Mostar raspisao je javni poziv za dostavu ponuda za uklanjanje (demoliciju) istočne tribine stadiona HŠK Zrinjski.

Rok za podnošenje ponuda je 8. prosinca 2023. godine, procijenjena ukupna vrijednost ugovora iznosi 280.000,00 KM bez PDV-a, a rok izvršenja radova je 60 dana nakon potpisa Ugovora s izabranim izvođačem radova.

Navedeni javni poziv objavljen je Portalu javnih nabavki BiH i Službenom glasniku BiH.

Poddsjetimo, još u studenom prošle godine na predstavljanju Krunoslava Rendulića, novinar portala Hercegovina.info upitao je čelnike kluba o mogućim radovima na stadionu.

"Hibridni teren pomaknuli bi ka zapadnoj tribini i u međuvremenu bi pokrenuli postavljanje nadstrešnice na zapadnu tribinu. To je nešto što mislimo da je ove zime vrlo operativno i izvodivo. Samim tim pomicanjem dobit ćemo na istočnoj strani puno prostora. Vjerojatno ćemo izaći na tržište i pokušati putem javno-privatnog partnerstva dobiti tribinu s nekim poslovnim prostorima, novim svlačionicama, klupskim prostorijama koji bi bili unutar te tribine", odgovorio je tada predsjednik HŠK Zrinjski Denis Lasić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.