Modrić je nedodirljiv kod Rafael Beniteza

Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, povratak, Rafael  Benitez, Luka Modrić, Španjolska Marca, Stadion HŠK Zrinjski, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid
Tek što je preuzeo Real Madrid, Rafa Benitez se odmah uvjerio u važnost Luke Modrića. Bilo je to jasno vidljivo na jučerašnjem treningu u Melbourneu iz njihove međusobne komunikacije.

Španjolska Marca piše da će hrvatski reprezentativac biti nedodirljiv kod novog trenera te će biti pokretač igre u suradnji s Kroosom, što u 4-2-3-1 ili 4-4-2 formaciji.

Modrić je jučer na treningu igrao u kombinaciji s Kroosom u jednoj momčadi te protiv njega u drugoj varijanti, a Benitez je s Hrvatom razgovarao nekoliko puta. Španjolci također dodaju da je Modriću odlično došao godišnji odmor jer se nije primjetilo da je imao problema s koljenom odradivši kvalitetni trening.

Benitez je svjestan da bi na poziciji playmakera mogao dati još više tako da bi mogao zaigrati u različitim varijantama. Marca piše da će španjolski trener rotirati igrače kako ne bi došlo do ozljeda od preopterećenja kao što je to bilo s Modrićem prošle sezone.