ODLAZI LI MODRIĆ U MIROVINU Carlo Ancelotti dao mu je veliku ponudu

Luka Modrić Carlo Ancelotti
EPA

Postaje sve jasnije da će kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić (38) napustiti Real Madrid na kraju sezone nakon 12 godina provedenih u klubu s kojim je ostvario sjajne uspjehe, uključujući čak pet osvojenih Liga prvaka. Puno se špekulira o njegovoj idućoj destinaciji pa se spominje povratak u Dinamo te odlazak u MLS ili Saudijsku Arabiju.

Nekako se najmanje priča o tome da bi Modrić mogao i okončati svoju karijeru nakon Eura u Njemačkoj, a The Athletic donosi priču koja sugerira da bi se tako nešto ipak moglo dogoditi. Naime, Carlo Ancelotti ponudio je Modriću priliku da se pridruži njegovom trenerskom stožeru u Real Madridu, odluči li se umiroviti na kraju sezone.

Modrić nije rekao "definitivno ne"

"Ancelotti je Modriću ponudio da se pridruži njegovom timu prije otprilike dva mjeseca. Iako je hrvatski reprezentativac bio zahvalan na prilici, isprva ju je odbio. Međutim, izvori koji su upoznati sa situacijom kažu da to nije bilo "definitivno ne", sugerirajući da će Modrić ipak razmotriti prijedlog. Pritom su svjesni da je veznjak još uvijek gladan natjecanja i da mu je prioritet nastaviti igrati, prenosi Index.

Kao što je slučaj od početka sezone, ideja o obnovi ugovora najmanje je vjerojatan scenarij, iako u ovom trenutku nema konačne odluke. Athletic je ovog mjeseca izvijestio da Modrić tek treba donijeti odluku o svojoj budućnosti, a izvori bliski igraču kažu da ne misle da mu se žuri s donošenjem odluke. Plan mu je dobro završiti sezonu i potom uživati ​​u uspješnom Europskom prvenstvu s Hrvatskom", navodi britanski medij.