POTEZ O KOJEM SE JOŠ PRIČA Evo koliko košta oglas u Marci kojim Dinamo zove Modrića da se vrati

Luka Modrić španjolska Marca

Dinamo je oglasom u tiskanom izdanju španjolskog lista Marca poručio Luki Modriću da se vrati u klub. Oglas je osvanuo na trećoj stranici madridskog izdanja Marce te na šestoj stranici nacionalnog izdanja. Kako se radi o jednom od najjačih sportskih listova na svijetu, ovaj oglas puno je koštao.

Kako stoji u Marcinom cjeniku za oglašavanje, zakup cijele desne stranice u madridskom izdanju novina košta 17.971 euro, dok je zakup stranice u nacionalnom izdanju vrijedan 37.595 eura. Kad se to zbroji, dobije se cijena od 55.556 eura koju je Dinamo morao isplatiti za ove oglase, piše Index

Modriću istječe ugovor s Realom

No postignut je odjek u sportskoj javnosti. Marca se na naslovnici svog portala pohvalila kako je Dinamo preko nje pozvao Modrića da se vrati, a prenio je to i Fabrizio Romano, najpoznatiji novinar specijaliziran za transfere. 

Marca u svom tekstu o Modriću navodi i da je dobio unosne ponude iz Saudijske Arabije i Amerike, no nije ih prihvatio kako bi igrao u Realu. Kapetanu hrvatske reprezentacije, koji će u rujnu napuniti 39 godina, ovog ljeta istječe ugovor s Realom.