Mladi Vatreni pripremaju se u Međugorju

Hrvatska vatreni, mladi vatreni, mladi vatreni, pripreme, Međugorje, Zdravko Mamić, mladi vatreni, mladi vatreni, Alen Halilović, Nenad Gračan
Mlada reprezentacija Hrvatske za susret s Gruzijom priprema se u Međugorju. Bazi koju su odavno prepoznali i brojni klubovi iz HNL-a. Mladi "vatreni" u Međugorju su od četvrtka i pod vodstvom Ive Šuška treniraju dva puta na dan. Zanimljivo, jučerašnji popodnevni trening odradili su ranije kako bi mogli zajedno gledati finale Lige prvaka. Gledati i maštati da jednoga dana i oni u njemu zaigraju.

- Igrački smo se dobro ekipirali, još očekujemo četiri igrača. Lendrića, koji je jučer odigrao zadnju utakmicu za Zrinjski, zatim Kelića, koji igra za Liberec, malog Ninčevića, koji igra utakmicu u nizozemskoj ligi, i Ozobića, koji igra za Spartak iz Moskve. On će nam se pridružiti tijekom sutrašnjeg dana tako da ćemo biti ekipirani - kazao je Šušak, koji je zadovoljan obavljenim priprema, a s obzirom na to da poznaje gruzijski nogomet, nadaju se plijenu.

- Tri boda na startu velika su kao kuća. Ja poznajem gruzijski nogomet, znam da neće biti lako, ali vjerujem u ove momke i uvjeren sam da će start biti dobar, što bi bio veliki zamah za nastavak kvalifikacija. Skupina je zaista teška jer tu su osim Gruzijaca i Španjolci te Švicarci, a ne smijemo zaboraviti ni Estoniju, koja i te kako zna iznenaditi na domaćem terenu. Uvjeren sam da ćemo imati dobar rezultat u kvalifikacijama - kazao je Šušak, čiji reprezentativci danas imaju slobodno prijepodne, a većina će ga iskoristiti za odlazak na misu.

izvor: sportal.hr