Messi je nakon poraza od Hrvatske predvodio pobunu u svlačionici!

Procurili su detalji iz argentinske svlačionice koja je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji razočarala i ispala u osmini ...

... finala od Francuske. Argentinci su najteži poraz doživjeli od Hrvatske koja je slavila s 3:0 u drugom kolu, a nakon te utakmice došlo je do pobune koju je predvodio Lionel Messi.

Messi i Javier Mascherano predvodili su igrače i na sastanak pozvali tadašnjeg izbornika Jorgea Sampaolija te njegove pomoćnike te mu poručili da mu više ne vjeruju. Sve to otkriva novinar TyC Sportsa i lista Ole, Ariel Senosiain u svojoj knjizi.

Ne razumijemo te i više ti ne vjerujemo. Želimo da se i nas pita - rekli su igrači Sampaoliju.

- O čemu - upitao ih je Sampaoli, a igrači su mu odgovorili "svemu". - Znači, vi ćete slagati momčad, voditi treninge i ostalo? - upitao ih je Sampaoli na što je Messi izgubio živce:

- Deset puta si me pitao koje igrače želim u sastavu i nikad ti nisam rekao ni jedno ime. Reci ispred svih, jesam li ti ikada rekao jedno ime?

Kamere su u idućoj utakmici s Nigerijom, koju je Argentina morala dobiti za prolazak dalje, uhvatile Sampaolija kako pita Messija koga želi da uvede u igru.