FOTO  Lionel Messi mirno šeta Miamijem, gotovo nitko ga ne prepoznaje

Lionel Messi,Miami,anoniman,inter miami
twitter

Lionel Messi trebao bi sljedećeg petka debitirati za Inter Miami u koji je senzacionalno prešao nakon što mu je istekao ugovor s PSG-om. Argentinac je u MLS stigao kao zvijezda koja bi na nogomet u Americi trebala imati veći utjecaj od Pelea sedamdesetih godina prošlog stoljeća i Davida Beckhama koji je u Ameriku stigao 2007. godine, piše index.

Plakati s Messijevim likom razvučeni su po cijelom Miamiju, sponzori potpisuju nove ugovore s njim i njegovim klubom, ali Messi u Americi svejedno nije popularan kao u Europi. Što mu vjerojatno i odgovara. Argentinac je snimljen u jednom supermarketu u Miamiju kako s obitelji gura kolica među policama i u miru bira hranu.Gotovo nitko u dućanu ga nije prepoznao osim jednog prodavača koji ga je zamolio za fotografiju, na što je Messi bez problema pristao. Nakon toga je nastavio s kupovinom i u miru otišao iz supermarketa, što bi bilo nemoguće bilo gdje u Europi, a osobito u rodnoj Argentini.

Sadržaj se učitava...

Messi će u MLS-u zarađivati oko 55 milijuna dolara, ali to je tek početak. Adidas mu je ponudio postotak od porasta prodaje Adidasa u cijeloj Americi nakon njegovog dolaska, a Apple će mu dati postotak od pretplata na MLS Pass, servis koji omogućuje gledanje MLS-a korisnicima Apple TV-a.