HFC Zrinjski: S pobjedama je naraslo samopouzdanje

zrinjski - leotar

Ivan Ivanković jedan je od lidera prve momčadi HFC Zrinjski. Povod za kratki razgovor bila je utakmica koju HFC Zrinjski u subotu od 20 sati igra s KMF Beli anđeo. Osim spomenute utakmice, s Ivanom smo se dotaknuli i drugih tema vezanih uz momčad.

U kakvoj je formi vaša momčad pred subotnju utakmicu s KMF Beli anđeo?

- Što se forme tiče, mogu reći da smo se svi koliko-toliko uspjeli spremiti s obzirom na to da su mnogi od nas pretrpjeli ozljede zbog kojih nismo bili u mogućnosti dati svoj maksimum na treninzima, ali, sve u svemu, mislim da smo zadovoljni dosadašnjom spremom i rezultatima. Očekujem nova tri boda protiv momčadi KMF Beli anđeo.

Kakvo je ozračje u momčadi nakon niza od nekoliko pobjeda?

- Ozračje, naravno, raste kao i samopouzdanje poslije svake pobjede i daje momčadi dodatni žar koji je potreban na terenu kako bi se zahtjevne utakmice, kao što je protiv momčadi KMF Beli anđeo, uspjele dobiti.

Koliko ste zadovoljni svojim igrama u ovoj sezoni?

- Ja se osjećam dobro nakon male ozljede koljena, pa se odmah i na terenu osjećam samouvjerenije kako bih momčadi pomogao svojim maksimumom koji mogu dati. Što se tiče dosadašnjih utakmica, zadovoljan sam iako svi znamo da sam i ja, kao i cijela ekipa, mogao i puno, puno bolje.

Koliko može, po vašem mišljenju, napraviti Zrinjski u sezoni?

- U ovoj sezoni, naravno, glavni cilj je zadržati što bolju poziciju na ljestvici kako bi nam u doigravanju za prvaka bio lakši put k dugoočekivanom naslovu futsal prvaka Bosne i Hercegovine. Također se nadamo i osvajanju Kupa BiH koji želimo ponovno vratiti u svoje ruke.

Još jednom želim zahvaliti svim navijačima koji nas dolaze bodriti, oni su nam šesti igrač na terenu. Ovim putem ih pozivam da nas do kraja isprate k što boljem plasmanu kako u ligi tako i u Kupu BiH.

Vecernji list