MNK Čapljina u doigravanju za Premijer ligu, evo tko im stoji na putu za najviši rang natjecanja

MNK Čapljina
MNK Čapljina

Igrači MNK Čapljina postali su prvaci Prve futsal lige Federacije BiH i tako se plasirali u doigravanje za ulazak u Premijer futsal ligu BiH. U posljednjem kolu Čapljinci su na svom terenu u hercegovačkom derbiju svladali HFC Zrinjski rezultatom 3:1.

Za domaće su precizni bili Pervan, Jurić i Kozarić, dok je za Plemiće pogodak postigao Franjo Bubalo

I prije posljednjeg kola Čapljinci su osigurali doigravanje, no bilo je samo upitno hoće li tamo s prve ili druge pozicije.

S obzirom na pobjedu potvrđeno je prvo mjesto, pa će momčad iz Čapljine za protivnike imati drugoplasirane iz ostalih skupina Prve lige Federacije, a to su MNK Neimari iz Zenice, Bubamara iz Cazina ili Lukavac.

Protivnika će Čapljinci doznati sutra u podne kada će u zgradi NS BiH biti održan ždrijeb parova četvrtfinala. S obzirom na to da su prvoplasirani, igrači Čapljine prvi susret će igrati u gostima.

Kada je riječ o drugoplasiranom iz ove skupine to je ekipa MNK Čulin Mlin iz Livna i njima će sutrašnji ždrijeb dodijeliti jednog od tri prvoplasirana iz ostale tri skupine, a to su; Lilium Doboj Istok, Željezničar ili Konjodor.