HAJDUKOVCI PROŽIVJELI PRAVU DRAMU PO DOLASKU U UKRAJINU: ‘Još se tresemo’

Hajduk, Europska liga, regionalna liga, Hajduk, Dinamo
Nogometaši Hajduka sretno su doputovali u Ukrajinu gdje će u četvrtak odigrati prvu utakmicu trećeg pretkola Europske lige. Međutim, po dolasku u zračnu luku počela je prava mala drama.

"Neposredno pred konferenciju za medije i službeni trening na stadionu Nika stigli su Bijeli nakon dugog putovanja u Oleksandriju. Prava avantura je čekala hajdukovce nakon ugodnog leta iz Splita do Krivog Roga.

Bijeli su u praznoj zračnoj luci (jedini putnički zrakoplov bio je Hajdukov) doslovno sat vremena čekali da dobiju dozvolu za izlazak s prtljagom. Dodatno je u zgradi zračne luke zadržan Franck Ohandza, kamerunski napadač više od pola sata morao je čekati odobrenje pa je Klub ponovno morao reagirati preko Veleposlanstva Ukrajine u Zagrebu", priopćili su su Splićani na službenoj klupksoj stranici.

No, tu nije bio kraj avanturi. Slijedila je nova.

"Nakon toga Bijeli su pod policijskom pratnjom 2 sata i 30 minuta nastavili autobusom po lokalnim prometnicama i na koncu su došli do jedinog hotela u gradu. Desetak minuta nakon dolaska u hotel momčad Marijana Pušnika zaputila se prema stadionu Nika gdje je održala 70-minutni trening".

No, kako se tvrde u klubu ‘raspoloženje u momčadi, nakon torture od putovanja, je izvrsno i svi jedva čekaju početak sutrašnjeg dvoboja', a o svemu je progovorio i trener Marijan Pušnik.

"Put je bio dobar. Još se malo tresemo", prokomentirao je Pušnik.

"Znali smo kakav je put do ovdje. To nije bilo iznenađenje. U zračnoj luci smo imali manjih problema s carinskom kontrolom. Ovdje su nas dočekali dobro, a mi ćemo uzvratiti to gostoprimstvo", kazao je slovenski stručnjak.

Što se tiče utakmice rekao je kako svaki trener želi pobjedu jer je to normalno.

net.hr