Vjenčanica koja je oduševila Dubrovčane: evo koliko su Čilići iskeširali za jednostavnu bijelu haljinu spuštenih ramena

Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, vjenčanje, Marin Čilić, vjenčanje

Nakon što je fešta u Cavtatu proglašena 'vjenčanjem godine' u Hrvatskoj, javnost kao da se dodatno zainteresirala.

I inače Hrvate neobično intrigiraju pirevi, tuđi pogotovo, a 'tko je bio', 'kako se jelo/pilo', i 'što je mlada nosila' uz popratna pitanja u vezi cifre svega toga, nisu rijetkost. Najvažniji događaj u životu, rekli bi neki, a mi smo to, kao narod, shvatili - doslovce, a kako drugačije?

Što je mlada u ovome slučaju nosila, vidjeli smo, ali sada je javnosti poznata i informacija gdje ju je, i 'pošto' nabavila. Jednostavna bijela haljina, spuštenih ramena dizajn je kreatorice Caroline Castigliano, koja se svojim djelom pohvalila i na Facebooku, gdje je i čestitala mladencima.

"Čestitam Castigliano mladenci Kristini koja se jučer udala za tenisku zvijezdu Marina Čilića. Mlada je izgledala savršeno u svilenoj vjenčanici Caroline Castigliano", napisala je dizajnerica na svome profilu.

Iako se ne zna točna cifra koju su Čilići dali za haljinu, na službenoj stranici ovih dizajnerskih vjenčanica stoji da "cijene variraju od 4000 - 7000 funti za kolekciju, vjenčanice po mjeri kreću se od 4500, a 'couture' oprave od 15000 funti". Kako je i sama navela da je jednu 'couture haljinu' nosila Kristina, dizajnerica je otkrila i minimalnu cifru koju je za nju platila - oko 140 000 kuna.

A lijepa Dubrovčanka morala je uz to i 'potegnuti' do Londona. Salon u kojemu je haljina osmišljena nalazi se u luksuznoj četvrti, a odabir haljine pravi je mali doživljaj. Šampanjac i jagode, uslužno osoblje i more prekrasnih vjenčanica sigurno su nešto što nijedna mlada ne bi odbila.

Slobodna Dalmacija