NOVOSTI NAKON DESETLJEĆA Pojavile se glasine da će Schumacher nazočiti vjenčanju svoje kćerke

Schumacher
John Marsh/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Legendarni vozač formule 1 Michael Schumacher, prema nekim izvještajima, mogao bi se pojaviti na vjenčanju svoje kćerke ovog ljeta. Naime, posljednjih 10 godina Michael živi van medijske pozornosti nakon što je doživio tragičnu nesreću na skijanju u prosincu 2013.godine, prenosi Vecernji.hr

Schumacher je skijao u francuskim Alpama kada je skrenuo s puta i udario glavom o stijenu. Tada je zadobio teške ozljede glave koje su njemu i njegovoj obitelji promijenile život. Od tada obitelj živi u privatnosti, a informacije o njegovu stanju javnost dobiva na kapaljku. 

Sadržaj se učitava...

Prema Corriere della Sport, očekuje se da će Schumacher nazočiti vjenčanju svoje kćerke Gine-Marie Schumacher s njenim partnerom Iainom Bethkeom. Vjenčanje će se održati u vili koju obitelj Schumacher posjeduje u Španjolskoj. Tu nekretninu kupili su 2017. godine od predsjednika Real Madrida Florentina Pereza, a ona je potom preuređena tako da Michael ima i praktički "privatnu klinku".

Navodno su procurile informacije da su ga iz vile u Švicarskoj prebacili na Majorcu gdje ima sve uvjete za oporavak. S obzirom na to da se kriju gotovo sve informacije o njemu, nije skroz ni sigurno gdje se on sada nalazi. Ipak, njemački mediji vjeruju da bi mogao biti viđen na svadbi.